naslovnica Hrvatsko knjižničarsko društvo

<< natrag   

11. okrugli stol za knjižnične usluge za osobe s posebnim potrebama

Mjesto održavanja: Zagreb, Gradska knjižnica, Starčevićev trg 6 19.09.2014
Organizator: HKD - Komisija za knjižnične usluge za osobe s posebnim potrebama, HKD - Komisija za čitanje, a suorganizator Knjižnice grada Zagreba – Gradska knjižnica

Tema okruglog stola:
"UN Konvencija o pravima osoba s invaliditetom – primjena u knjižnicama u Hrvatskoj u svjetlu članstva u Europskoj uniji“.

Na okruglom stolu razmotrit će se kako knjižnice mogu pridonijeti implementaciji Konvencije UN-a o promicanju prava osoba s invaliditetom, djece s teškoćama u razvoju i osoba s posebnim potrebama u knjižnicama u Hrvatskoj te dostupnost informacijama i obrazovanju na isti način za sve korisnike knjižnica.

Molimo da svoje sudjelovanje prijavite najkasnije do utorka 16. rujna 2014. e-poštom na adresu: hkd@hkdrustvo.hr ili putem obrasca za prijavu

Program

Članovi Programskog i organizacijskog odbora su članovi i suradnici dviju Komisija koje organiziraju skup: Loris Bučević-Sanvincenti (moderator), Sanja Bunić, Veronika Čelić-Tica, Dunja Marija Gabriel, Željka Miščin, Ljiljana Sabljak (moderator), Dijana Sabolović-Krajina, Davorka Semenić-Premec, Amelija Žulj.


Formular za prijavu

Prijava sudjelovanja

Ime i prezime
 
     
Ustanova
 
Puna adresa
 
Poštanski broj
 
Grad
 
   

 

e-mail
 
Tel
 
Fax
 
Mobitel
 

Rok za prijavu sudjelovanja je 16. rujan 2014.