Naslovnica
-
Hrvatsko knjižničarsko društvo  en English language
zaglavlje
Pretraživanje
HKD web
Internet (Google)

IFLA EBLIDA NSK UNESCO
-
stranica za ispis stranica za ispis obavijesti      česta pitanja      plan stranica      kontakt
kalendar događanja      skupovi      dokumenti      izdanja      linkovi
HKD  //  Izdanja  //  Društvena izdanja - narudžba
Društvena izdanja - narudžba

Upute za naručivanje
Predmetna obrada: Pogled unaprijed
Godina izdanja: 2017
Cijena: 95.00 kn / 17.00 eur
količina

Predmetna obrada : pogled unaprijed : zbornik radova / [Znanstveno-stručni skup Predmetna obrada: pogled unaprijed, 20. svibnja 2016.] ; uredile Branka Purgarić-Kužić i Sonja Špiranec. Zagreb : Hrvatsko knjižničarsko društvo, 2017. 222 str. ; 24 cm. (Izdanja Hrvatskoga knjižničarskog društva ; knj. 67)
ISSN 0419-9278

Dani specijalnih i visokoškolskih knjižnica 14 : zbornik radova
Godina izdanja: 2017
Cijena: 130.00 kn / 22.00 eur
količina

DANI specijalnih i visokoškolskih knjižnica. 14. 2015. Lovran. Knjižnice : kamo i kako dalje? : knjižnične zbirke i usluge : knjižnice i istraživački podatci : pozicioniranje knjižnica i knjižničara : zbornik radova / 14. dani specijalnih i visokoškolskih knjižnica, [Lovran, 13-16. svibnja 2015.] ; uredile Dina Mašina i Kristina Kalanj. Zagreb : Hrvatsko knjižničarsko društvo, 2017. XIX, 406 : ilustr. ; 24 cm. (Izdanja Hrvatskoga knjižničarskog društva ; knj. 66)
ISSN 1846-5544

IFLA-ine smjernice za školske knjižnice
Cijena: 70.00 kn / 12.00 eur
količina

IFLA-ine smjernice za školske knjižnice / sastavio Stalni odbor IFLA-ine Sekcije za školske knjižnice ; uredile Barbara Schultz-Jones i Dianne Oberg uz doprinos Upravnog odbora Međunarodne udruge školskih knjižničara ; s engleskog prevele Irena Gašparović, Dina Mašina. 2. prerađeno izd. Zagreb : Hrvatsko knjižničarsko društvo, 2016. 84 str. ; 24 cm. (Povremena izdanja Hrvatskoga knjižničarskog društva. Novi niz ; knj. 32)

Prijevod djela: IFLA School Library Guidelines. 2nd ed.

ISBN 9789536001996

Slobodan pristup informacijama : 16. okrugli stol : zbornik radova
Cijena: 160.00 kn / 27.00 eur
količina

Slobodan pristup informacijama : 16. okrugli stol : zbornik radova : (16 ; 2016 ; Zagreb) / [organizatori Hrvatsko knjižničarsko društvo, Komisija za slobodan pristup informacijama i slobodu izražavanja [i] Katedra za bibliotekarstvo Odsjeka za informacijske i komunikacijske znanosti Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu] ; uredila Davorka Pšenica ; [prijevod na engleski jezik Mirjana Kavalli]. - Zagreb : Hrvatsko knjižničarsko društvo, 2016. (Izdanja Hrvatskoga knjižničarskog društva, ISSN 1846-5544 ; knj. 64; Slobodan pristup informacijama, ISSN 1849-5109)

Arhivi, knjižnice, muzeji 19 : zbornik radova
Cijena: 100.00 kn / 17.00 eur
količina

SEMINAR Arhivi, knjižnice, muzeji: mogućnosti suradnje u okruženju globalne informacijske infrastrukture (19 ; 2015 ; Rovinj)
Tema broja „Zajedničko, a različito“ : načela interoperabilnosti u AKM zajednici / 19. seminar Arhivi, knjižnice, muzeji : mogućnosti suradnje u okruženju globalne informacijske infrastrukture, Rovinj, 25.-27. studenoga 2015 ; gošće urednice Vesna Hodak, Alisa Martek, Renata Petrušić ; [glavna i odgovorna urednica Dunja Holcer ; prijevod s engleskog Andreja Dragojević, Alisa Martek ; kazalo i UDK Branka Purgarić-Kužić]. – Zagreb : Hrvatsko knjižničarsko društvo, 2016. – 272 str. : ilustr. ; 24 cm. – (Arhivi, knjižnice, muzeji : mogućnosti suradnje u okruženju globalne informacijske strukture, ISSN 1849-4080 ; 19)

Slobodan pristup informacijama : 15. okrugli stol : zbornik radova
Godina izdanja: 2015
Cijena: 150.00 kn / 25.00 eur
količina

OKRUGLI stol o slobodnom pristupu informacijama. 15. 2015. Zagreb. Slobodan pristup informacijama : 15. okrugli stol, [Zagreb, 10. prosinca 2015.] : zbornik radova / [organizatori Hrvatsko knjižničarsko društvo, Komisija za slobodan pristup informacijama i slobodu izražavanja [i] Katedra za bibliotekarstvo Odsjeka za informacijske i komunikacijske znanosti Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu] ; uredila Davorka Pšenica ; [prijevod na engleski jezik Mirjana Kavalli]. Zagreb : Hrvatsko knjižničarsko društvo, 2015. LXIV, 159 str. : ilustr., graf. prikazi ; 24 cm. (Izdanja Hrvatskoga knjižničarskog društva, ISSN 1846-5544 ; knj. 64)

ISBD : Međunarodni standardni bibliografski opis. Objedinjeno izd.
Cijena: 140.00 kn / 23.00 eur
količina

ISBD : Međunarodni standardni bibliografski opis / preporučila Skupina za pregled ISBD-a ; odobrio Stalni odbor IFLA-ine Sekcije za katalogizaciju ; [s engleskog prevela i predgovor napisala Ana Barbarić ; stručna redakcija prijevoda Mirna Willer]. Objedinjeno izd. Zagreb : Hrvatsko knjižničarsko društvo, 2014. XXI, 329 str. ; 24 cm. (Povremena izdanja Hrvatskoga knjižničarskog društva. Novi niz, ISSN 1334-7667 ; knj. 31)

Prijevod djela: ISBD : International standard bibliographic description, consolidated ed., 2011.
ISBN 978-953-6001-95-8

Slobodan pristup informacijama : 13. i 14. okrugli stol : zbornik radova
Cijena: 90.00 kn / 16.00 eur
količina