ISBD : međunarodni standardni bibliografski opis / preporučila Skupina za pregled ISBD-a ; odobrio Stalni odbor IFLA-ine Sekcije za katalogizaciju ; [s engleskog prevela i predgovor napisala Ana Barbarić]. Objedinjeno izd.
Ostali autori
Barbarić, Ana [prevoditeljica]
Izdanje
Objedinjeno izd.
Nakladnik
Materijalni opis
XXI, 329 str. ; 24 cm
Napomena
Prijevod djela: ISBD.

Str. XI-XIV: Predgovor prevoditeljice / Ana Barbarić.

Bibliografske bilješke uz tekst.

Kazalo.
Predmetna odrednica
Klasifikacijska oznaka
025.3(083.74) Katalogizacija... Norme
Jezik
hrvatski
Standardni broj
ISBN 978-953-6001-95-8
Građa
Knjigaknjiga

ISBD : međunarodni standardni bibliografski opis / preporučila Skupina za pregled ISBD-a ; odobrio Stalni odbor IFLA-ine Sekcije za katalogizaciju ; [s engleskog prevela i predgovor napisala Ana Barbarić]. - Objedinjeno izd.. - Zagreb : Hrvatsko knjižničarsko društvo, 2014. - XXI, 329 str. ; 24 cm. - (Povremena izdanja Hrvatskoga knjižničarskog društva. Novi niz ; knj. 31)
Prijevod djela: ISBD. - Na vrhu nasl. str.: International Federation of Library Associations and Institutions = Međunarodni savez knjižničarskih društava i ustanova. - Str. XI-XIV: Predgovor prevoditeljice / Ana Barbarić. - Bibliografske bilješke uz tekst. - Kazalo.
ISBN 978-953-6001-95-8

Katalog
  • Katalog Knjižnica grada Zagreba
  • Upute
  • Česta pitanja
  • Klasifikacijske oznake
  • Predmetni sustav
  • Kontakt
  • Razvojni tim
Knjižnice
  • Knjižnice na karti
  • Zbirke
  • Digitalizirana zagrebačka baština
  • Hrvatski centar za dječju knjigu
  • Zbirka Zagrabiensia
  • Zbirka Rara
  • Zbirka BDI
Usluge
  • Radno vrijeme
  • Rezervacija
  • Međuknjižnična posudba
  • Postaje bibliobusa
  • eZaKi
Izbor kataloga zbirki
  • Skupni katalog KGZ-a
  • Katalog za djecu i mladež
  • Skupni katalog sustava Zaki
Online baze
  • IUS-INFO
  • Središnji katalog službenih dokumenata RH
Knjige
Zaštićeno autorskim pravom ©1999.-2024. Knjižnice grada Zagreba i VIVaInfo d.o.o. Sva prava pridržana.