naslovnica Hrvatsko knjižničarsko društvo

Društvena izdanja - narudžba

Upute za naručivanje
Wilson, Thomas C.
Sistemski knjižničar: oblikovanje uloga, definiranje vještina
Godina izdanja: 2006
količina

WILSON, Thomas Carl. Sistemski knjižničar : oblikovanje uloga, definiranje vještina / Thomas C. [Carl] Wilson ; preveo Mladen Masar. Zagreb : Hrvatsko knjižničarsko društvo, 2006. 187 str. ; 24 cm. (Posebna izdanja Hrvatskoga knjižničarskog društva ; knj. 10)
Prijevod djela: The system librarian, 1998.
ISBN 953-6001-33-0

Arhivi, knjižnice, muzeji 8: zbornik radova
Godina izdanja: 2005
količina

SEMINAR Arhivi, knjižnice, muzeji. 8. 2004. Poreč. 8. seminar Arhivi, knjižnice, muzeji, [Poreč, 24.-26. studenoga 2004.] : mogućnosti suradnje u okruženju globalne informacijske infrastrukture : zbornik radova / uredila Tinka Katić ; [prijevod na engleski jezik Iva Šrot, Emanuel Ježić-Hammer]. Zagreb : Hrvatsko knjižničarsko društvo, 2005. XVI, 341 str. : ilustr. ; 24 cm. (Izdanja Hrvatskoga knjižničarskog društva ; knj. 36)
ISBN 953-6001-32-2

Verona, E.
O katalogu: izbor iz radova
Godina izdanja: 2005
količina

VERONA, Eva. O katalogu : izbor iz radova = Selected writings on the catalogue / Eva Verona ; izabrala i uredila, edited by Aleksandra Horvat ; [prevela, translated by Gordana Mikulić]. Zagreb : Hrvatsko knjižničarsko društvo : Nacionalna i sveučilišna knjižnica : Filozofski fakultet, Odsjek za informacijske znanosti, 2005. 491 str. ; 24 cm. (Posebna izdanja / Hrvatsko knjižničarsko društvo ; knj. 9)
ISBN 953-6001-31-4 (Hrvatsko knjižničarsko društvo)

Uvjeti za funkcionalnost bibliografskih zapisa: završni izvještaj
količina

UVJETI za funkcionalnost bibliografskih zapisa : završni izvještaj / IFLA-ina Studijska skupina za uvjete za funkcionalnost bibliografskih zapisa ; odobrio Stalni odbor IFLA-ine Sekcije za katalogizaciju ; [s engleskog prevela Tinka Katić ; hrvatske primjere odabrale i izradile Durđica Brezak Lugarić ... et al.]. Zagreb : Hrvatsko knjižničarsko društvo, 2004. 109 str. ; 24 cm. (Povremena izdanja Hrvatskoga knjižničarskog društva, ISSN 1334-7667. Novi niz ; knj. 10)
Prijevod djela: Functional requirements for bibliographic records, 1998.
ISBN 953-6001-26-8

Priručnik za UNIMARC: format za pregledne zapise
količina

PRIRUČNIK za UNIMARC : format za pregledne zapise / [s engleskoga prevela Slobodanka Radovčić ; hrvatske primjere odabrali i izradili Zoran Ivanović … et al.]. 1. hrvatsko izd. (prema 2. prerađenom i proširenom izd. izvornika). Zagreb : Hrvatsko knjižničarsko društvo, 2004. 247 str. ; 24 cm. (Povremena izdanja Hrvatskoga knjižničarskog društva, ISSN 1334-7667. Novi niz ; knj. 9)
Prijevod djela: UNIMARC manual : authorities format, 2nd revised and enlarged ed., 2001.
ISBN 953-6001-22-5

Slobodan pristup informacijama: 2. i 3. okrugli stol: zbornik radova
količina

OKRUGLI stol o slobodnom pristupu informacijama. 2. 2002. Zagreb. Slobodan pristup informacijama : 2. i 3. okrugli stol : zbornik radova / uredile Alemka Belan-Simić i Aleksandra Horvat ; [prevela na engleski Irena Kranjec]. Zagreb : Hrvatsko knjižničarsko društvo, 2004. IX, 196 str. : ilustr. ; 24 cm. (Izdanja Hrvatskoga knjižničarskog društva ; knj. 35)
ISBN 953-6001-27-6

Arhivi, knjižnice, muzeji 7: zbornik radova
količina

SEMINAR Arhivi, knjižnice, muzeji. 7. 2003. Poreč. 7. seminar Arhivi, knjižnice, muzeji : mogućnosti suradnje u okruženju globalne informacijske infrastrukture : zbornik radova / uredila Tinka Katić ; [prijevod na engleski jezik Iva Šrot]. Zagreb : Hrvatsko knjižničarsko društvo, 2004. XIV, 323 str. : ilustr. ; 24 cm. (Izdanja Hrvatskoga knjižničarskog društva ; knj. 34)
ISBN 953-6001-25-X

Smjernice za knjižnične službe i usluge za gluhe
količina

SMJERNICE za knjižnične službe i usluge za gluhe / uredio John Michael Day ; [s engleskoga preveo Kristijan Ciganović ; stručna redakcija prijevoda Sandra Bradarić-Jončić]. Zagreb : Hrvatsko knjižničarsko društvo, 2004. 23 str. ; 24 cm. (Povremena izdanja Hrvatskoga knjižničarskog društva, ISSN 1334-7667. Novi niz ; knj. 5)
Prijevod djela: Guidelines for library services to deaf people, 2nd ed., 2000.
ISBN 953-6001-19-5

Arhivi, knjižnice, muzeji 6: zbornik radova
Godina izdanja: 2003
količina

SEMINAR Arhivi, knjižnice, muzeji. 6. 2002. Rovinj. 6. seminar Arhivi, knjižnice, muzeji : mogućnosti suradnje u okruženju globalne informacijske infrastrukture : zbornik radova / uredila Tinka Katić ; [prijevod na engleski jezik Iva Šrot]. Zagreb : Hrvatsko knjižničarsko društvo, 2003. XIII, 350 str. : ilustr. ; 24 cm. (Izdanja Hrvatskoga knjižničarskog društva ; knj. 32)
ISBN 953-6001-18-7

Slobodan pristup informacijama u službi kulturnog razvitka: zbornik radova
Godina izdanja: 2002
količina

OKRUGLI stol Slobodan pristup informacijama u službi kulturnog razvitka. 2001. Zagreb. Slobodan pristup informacijama u službi kulturnog razvitka : zbornik radova / uredile Alemka Belan-Simić i Aleksandra Horvat. Zagreb : Hrvatsko knjižničarsko društvo, 2002. 188 str. : graf. prikazi ; 24 cm. (Izdanja Hrvatskoga knjižničarskog društva ; knj. 30)
Okrugli stol održan u povodu međunarodnog dana ljudskih prava 10. prosinca 2001.
ISBN 953-6001-14-4

<< prethodna stranica | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | sljedeća stranica >>