naslovnica Hrvatsko knjižničarsko društvo

<< natrag   

Međunarodna knjižničarska nekonferencija kcConnect - druga obavijest (16.05.2022)

Mjesto i vrijeme održavanja: ENTER Koprivnica https://www.enterkoprivnica.hr /
22.- 24.9.2022.

Hibridno: uživo i online (live stream predavanja i panela)

Organizator: Knjižnica i čitaonica „Fran Galović“ Koprivnica
 

Partneri: Ministarstvo kulture i medija RH, Grad Koprivnica, Koprivničko-križevačka županija, ENTER Koprivnica, Goethe Institut Kroatien, Zagrebačko knjižničarsko društvo, Društvo knjižničara Bilogore Podravine i Kalničkog prigorja

Program svojim inovativnim i multidisciplinarnim pristupom okuplja stručnjake različitih profesija s ciljem da u nekonferencijskom stilu dijele i razmjenjuju svoje znanje i ideje, povezuju se, stvaraju mrežu osviještenih profesionalaca te donose moguća rješenja stvarnih problema. Nekonferencija je usmjerena na korisničko iskustvo, prilagodbu usluga i poslovanja aktualnim korisničkim potrebama i potrebama knjižničara.

Glavna tema: User Experience / Korisničko iskustvo
Podteme: vizualni identitet / design thinking / komuniciranje s korisnicima / digitalni marketing / novotarije u knjižnicama / empatija / naj-knjižnice / izvan okvira

Jezik nekonferencije je hrvatski, a jezik predavanja/radionica inozemnih izlagača - engleski.

Prijave su otvorene od 16.5. 2022. do popunjenja kvote. Broj sudionika je ograničen. Za sudjelovanje je potrebna prijava na: www.kcconnect.eu/prijava/ Kotizacija za sudjelovanje uživo iznosi 300 kuna, a za online prijavu 100 kuna. Kotizacija uživo odnosi se na sva tri dana te uključuje dnevne obroke i okrijepu.

Sve informacije o programu možete pročitati na službenim stranicama nekonferencije: www.kcconnect.eu i društvenim mrežama :
https://www.instagram.com/kcconnect22/
https://www.facebook.com/kcConnect2022/

Za ono što nije dovoljno jasno, pišite na: info@kcconnect.eu .