naslovnica Hrvatsko knjižničarsko društvo

<< natrag   

10. okrugli stol za knjižnične usluge za osobe s posebnim potrebama

Mjesto održavanja: Zagreb, Gradska knjižnica 27.09.2013
Organizator: Komisija za knjižnične usluge za osobe s posebnim potrebama i Komisija za čitanje Hrvatskoga knjižničarskog društva
Suorganizator: KGZ - Gradska knjižnica

Tema okruglog stola:
Osobe s posebnim potrebama u knjižnici u novom informacijsko-tehnologijskom okruženju

Koristeći razne elektroničke uređaje koji nam olakšavaju svakodnevicu, svjesni smo činjenice da živimo u razdoblju u kojem elektroničko okruženje utječe na kvalitetu života svih nas. Cilj skupa je pokazati kako knjižnica u novome okruženju može olakšati korištenje svojih usluga i sadržaja korisnicima s posebnim potrebama. Na okruglom stolu bit će govora o načinima kako knjižnice danas rade u novom okruženju i mogu pružati informacije i građu jednako za sve korisnike te o knjizi koja dobiva novi oblik – elektronički.

Program

Članovi Programskog i organizacijskog odbora: Dunja Marija Gabriel (predsjednica), Loris Bučević-Sanvincenti, Veronika Čelić-Tica (moderator), Sanja Frajtag, Željka Miščin, Ljiljana Sabljak, Dijana Sabolović-Krajina (moderator), Davorka Semenić-Premec, Amelija Žulj.

Rok za prijavu sudjelovanja je 24. rujna 2013., a prijaviti se možete na internetskoj stranici Hrvatskoga knjižničarskog društva.


Formular za prijavu

Prijava sudjelovanja

Ime i prezime
 
     
Ustanova
 
Puna adresa
 
Poštanski broj
 
Grad
 
   

 

e-mail
 
Tel
 
Fax
 
Mobitel
 

Rok za prijavu sudjelovanja je 20. rujan 2013.