naslovnica Hrvatsko knjižničarsko društvo

Baj(kaj)mo i pri(ča)jmo s ma(što)m - Dan bajki i priča

Mjesto održavanja: Krapina, Srednja škola Krapina i Gradska knjižnica Krapina (Šetalište Hrvatskoga narodnog preporoda 6 i 13) 24.03.2018 - 24.03.2018
Organizator: Hrvatsko knjižničarsko društvo, Knjižničarsko društvo Krapinsko-zagorske županije, Srednja škola Krapina, Gradska knjižnica Krapina

Cilj Dana bajki je pobuditi interes za pripovijedanjem bajki priča i legendi sa sloganom: Pričanjem do čitanja.

Namjera organizatora je potaknuti što više odgajatelja učitelja i knjižničara da počnu pripovijedati djeci kako bi ih privukli u knjižnice i sprijateljili s knjigom. Radi se o cjelodnevnom događanju koje počinje pričanjem bajki i priča za djecu, nastavlja se stručnim skupom s predavanjima i radionicama, a završava pričanjem bajki i priča za sudionike skupa i građanstvo. Ovo je prvi Dan bajke, a nadamo se da ćemo se s bajkom družiti i narednih godina. Zato baj(kaj)mo i pri(ča)jmo s ma(što)m!

Rok prijave: 22. 03. do 14 sati.

Program:

Formular za prijavu