naslovnica Hrvatsko knjižničarsko društvo

2. okrugli stol „Predmetno označivanje u području glazbe“

Mjesto održavanja: online putem platforme Zoom 21.12.2020 -

Hrvatska udruga muzičkih knjižnica, arhiva i dokumentacijskih centara i Hrvatsko knjižničarsko društvo (Komisija za glazbene knjižnice i zbirke, Komisija za klasifikaciju i predmetno označivanje) najavljuju 2. okrugli stol „Predmetno označivanje iz područja glazbe“, na temu stručne terminologije u području sadržajne obrade glazbe, koji će se održati 21. prosinca 2020. u online okruženju, putem platforme Zoom s početkom u 14.00 sati.

Drugi po redu okrugli stol ima za cilj kroz predavanja i panel raspravu doznati novosti iz područja sadržajne obrade i pristupa glazbenim sadržajima te nastoji osigurati platformu za razmjenu ideja i iskustava u području sadržajne obrade i pristupa glazbenim sadržajima svim zainteresiranim sudionicima.

Glavna tema ovogodišnjeg skupa usmjerena je problematici pojmovnika i rječnika s područja glazbe te prikazu postojećih knjižničarskih praksi u sadržajnoj obradi i pristupu glazbenoj građi i građi o glazbi.

Formular za prijavu

Prezime