- -
Naslovnica
-
Hrvatsko knjižničarsko društvo  en English language
-
zaglavlje
-  
- -
Pretraživanje
HKD web
Internet (Google)IFLA EBLIDA NSK UNESCO     
Facebook Facebook Facebook
-
stranica za ispis stranica za ispis obavijesti      česta pitanja      plan stranica      kontakt
kalendar događanja      skupovi      dokumenti      izdanja      linkovi
HKD  //  Novosti  //  Festival knjižničarstva 'Pokaži što znaš'
Festival knjižničarstva 'Pokaži što znaš' (28.07.2011)

Narodna knjižnica i čitaonica Sisak uz potporu Ministarstva kulture Republike Hrvatske, Grada Siska i Sisačko-moslavačke županije ogranizira međunarodni Stručni skup FESTIVAL KNJIŽNIČARSTVA „Pokaži što znaš“, Sisak 6. i 7. listopada 2011. godine, Hotel „Panonija“ Sisak

SUDIONICI SKUPA: Knjižničari narodnih knjižnica iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine i Srbije.

TEMATSKI SADRŽAJ SKUPA: Predstavljanje najboljih programa iz djelatnosti narodnih knjižnica. Programi bi obuhvaćali rad s korisnicima svih dobnih skupina od beba do/i umirovljenika. Uvodno izlaganje odnosilo bi se na osvrt rada NKČ Sisak povodom 60 godina postojanja knjižnice. Cilj je ostalih izlaganja (u obliku postera ili PowerPoint prezentacija) poticanje svih koji imaju doticaj s knjižnicom i koji vrednuju i prepoznaju rad narodnih knjižnica u svojim sredinama.

OPĆI CILJEVI: Bolja kvaliteta rada – prepoznatljivost u javnosti.
SPECIFIČNI CILJEVI : Pokazatelje uspješnosti rada primjeniti u odgovarajućim oblicima i aktivnostima rada svoje knjižnice.

Rok za prijavu izlaganja je 01. rujna 2011. godine, a rok za prijavu sudionika Skupa 15. rujna 2011. Sažetke (max 500 riječi) poslati e-mailom na adresu danijela.kulovi@gmail.com ili na fax: +38544/523238, najkasnije 10. rujna 2011. godine.
Kotizacija za sudjelovanje na Skupu iznosi 100 kn za sve sudionike (kotizacija treba biti uplaćena najkasnije do 15. rujna 2011.godine ). Kotizacija uključuje radne materijale, osvježenje tijekom pauze i svečanu večeru.
Sve ostale informacije kao i prijavu za Skup možete pronaći na www.nkc-sisak.hr ili na br. tel. +38544/521985 i /ili +38544/521803.
Osobe za kontakt: Snježana Pokorny ravnateljica NKČ Sisak i Danijela Kulović moderator Skupa.
- -
- - -
- -
  pravne napomene  |   uredništvo  |   webmaster  |   autorsko pravo © HKD, 2002
- -
- - -
- w3c_wai w3c_css w3c_html -