- -
Naslovnica
-
Hrvatsko knjižničarsko društvo  en English language
-
zaglavlje
-  
- -
Pretraživanje
HKD web
Internet (Google)IFLA EBLIDA NSK UNESCO     
Facebook Facebook Facebook
-
stranica za ispis stranica za ispis obavijesti      česta pitanja      plan stranica      kontakt
kalendar događanja      skupovi      dokumenti      izdanja      linkovi
HKD  //  Obavijesti  //  Međunarodni stručni skup Digitalno u knjižnici: izazovi digitalne posudbe i digitalnih usluga - prvi poziv
Međunarodni stručni skup Digitalno u knjižnici: izazovi digitalne posudbe i digitalnih usluga - prvi poziv (14.11.2022)

Međunarodni stručni skup "Digitalno u knjižnici: izazovi digitalne posudbe i digitalnih usluga" u suorganizaciji Gradske knjižnice i čitaonice Pula i Gradske knjižnice Umag održat će se u Gradskoj knjižnici i čitaonici Pula, u petak, 2. prosinca 2022. godine, s početkom u 9:00 sati.

Stručni skup namijenjen je knjižničarima i informacijskim stručnjacima s posebnim naglaskom na narodne knjižnice te stručnjacima u procesu proizvodnje i distribucije e-knjiga i drugih digitalnih sadržaja.
Nakon uspješnog stručnog skupa iz 2016. godine na temu "E-knjiga u knjižnici: novi izazovi" vrijeme da se o toj temi ponovo progovori sa stajališta struke te svih onih koji sudjeluju u lancu proizvodnje, distribucije i posredovanja digitalnih sadržaja. Namjera je da ovim skupom produbimo uvide o digitalnoj sferi u kojoj se sve više odvija naša svakodnevica i da bolje razumijemo i aktualne izazove koji se postavljaju pred našom strukom, s posebnim naglaskom na e-knjige, odnosno e-čitanje. Na skupu će se predstaviti domaći i inozemni rezultati istraživanja o čitanju, statusu knjige, nakladništvu i medijima u razdoblju digitalizacije kulturne sfere.
Program i obrazac prijave za sudjelovanje donosimo uskoro.

- -
- - -
- -
  pravne napomene  |   uredništvo  |   webmaster  |   autorsko pravo © HKD, 2002
- -
- - -
- w3c_wai w3c_css w3c_html -