- -
Naslovnica
-
Hrvatsko knjižničarsko društvo  en English language
-
zaglavlje
-  
- -
Pretraživanje
HKD web
Internet (Google)IFLA EBLIDA NSK UNESCO     
Facebook Facebook Facebook
-
stranica za ispis stranica za ispis obavijesti      česta pitanja      plan stranica      kontakt
kalendar događanja      skupovi      dokumenti      izdanja      linkovi
HKD  //  Obavijesti  //  IFLA/MLAS Radionica 2011.
IFLA/MLAS Radionica 2011. (26.01.2011)

Stalni odbor IFLA-ine Sekcije za upravljanje knjižničarskim društvima (IFLA/MLAS) u suradnji s Hrvatskim knjižničarskim društvom organizira 19. veljače 2011. u Gradskoj knjižnici Marka Marulića u Splitu radionicu Izgradnja jakih knjižničarskih udruženja i stvaranje modela za buduću suradnju.

Mjesto održavanja: Gradska knjižnica Marka Marulića – Središnjica, Split 19.2.2011
Organizator: Stalni odbor IFLA-ine Sekcije za upravljanje knjižničarskim društvima (IFLA/MLAS) u suradnji s Hrvatskim knjižničarskim društvom

Stalni odbor IFLA-ine Sekcije za upravljanje knjižničarskim društvima (IFLA/MLAS) u suradnji s Hrvatskim knjižničarskim društvom organizira 19. veljače 2011. u Splitu radionicu Izgradnja jakih knjižničarskih udruženja i stvaranje modela za buduću suradnju. IFLA/MLAS Radionica 2011. namijenjena je knjižničarskim udruženjima Centralne i Jugoistočne Europe.

Vrijeme održavanja: 19. veljače 2011. od 10.00-17.00 sati

Jezik radionice: Radionica će se odvijati na engleskom jeziku.

Način izvođenja: Kroz panele i izlaganja stranih i domaćih stručnjaka na Radionici će se potaknuti rasprava na temu izgradnje jakih knjižničarskih društava u regionalnom okruženju i razmotriti važnost regionalne suradnje, različitih oblika financiranja i dobre prakse javnog zagovaranja. Rasprava će se temeljiti na različitim iskustvima knjižničarskih udruženja Centralne i Jugoistočne Europe s ciljem iznalaženja uspješnog modela za buduću regionalnu suradnju.

Očekuje se sudjelovanje predstavnika regionalnih i nacionalnih knjižničarskih udruga iz čitave regije i drugih zemalja EU. Na radionici će izlagati članovi ekspertnih skupina IFLA-inog projekta Building Strong Library Associations Programme i članovi Stalnog odbora Sekcije za upravljanje knjižničarskim društvima (IFLA / MLAS).

Programski i organizacijski odbor: Edita Bačić, Barbara Schleihagen i Silvia Stasselova

Program i formular za prijavu sudjelovanja dostupni su na adresi http://www.hkdrustvo.hr/hr/skupovi/skup/185/
- -
- - -
- -
  pravne napomene  |   uredništvo  |   webmaster  |   autorsko pravo © HKD, 2002
- -
- - -
- w3c_wai w3c_css w3c_html -