- -
Naslovnica
-
Hrvatsko knjižničarsko društvo  en English language
-
zaglavlje
-  
- -
Pretraživanje
HKD web
Internet (Google)IFLA EBLIDA NSK UNESCO     
Facebook Facebook Facebook
-
stranica za ispis stranica za ispis obavijesti      česta pitanja      plan stranica      kontakt
kalendar događanja      skupovi      dokumenti      izdanja      linkovi
HKD  //  Obavijesti  //  Međunarodni stručni skup „Vremeplov: dječji odjeli jučer-danas-sutra“
Međunarodni stručni skup „Vremeplov: dječji odjeli jučer-danas-sutra“ (31.01.2014)

Odjel za rad s djecom i mladima Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek  2014. godine slavi svoj 60. rođendan. Organizacijom Međunarodnog stručnog skupa na temu: „Vremeplov-dječji odjeli jučer-danas-sutra“ i izložbom plakata vezanih za najave događanja na Dječjem odjelu Gradska i sveučilišna knjižnica obilježiti će ovu značajnu obljetnicu.
Međunarodni stručni skup treba se održati na Dan grada Osijeka 2. prosinca 2014. godine u Osijeku, Županijska komora, Europske avenije 13. 

Međunarodni stručni skup „Vremeplov: dječji odjeli jučer-danas-sutra“

Mjesto održavanja: Osijek, Županijska komora, Europske avenije 13, 2.12.2014.
Organizator: Gradska i sveučilišna knjižnica Osijek

Odjel za rad s djecom i mladima Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek osnovan je 1954. godine kao drugi u Hrvatskoj i 2014. godine slavi svoj 60. rođendan. Organizacijom Međunarodnog stručnog skupa na temu: „Vremeplov-dječji odjeli jučer-danas-sutra“ i izložbom plakata vezanih za najave događanja na Dječjem odjelu Gradska i sveučilišna knjižnica obilježiti će ovu značajnu obljetnicu.
Međunarodni stručni skup treba se održati na Dan grada Osijeka 2. prosinca 2014. godine, a namijenjen je svim zainteresiranim knjižničarima.
Ciljevi ovoga skupa su, osim razmjene iskustava i znanja, senzibiliziranje lokalne zajednice za prepoznavanje, bolje upoznavanje te vrednovanje rada narodne knjižnice vezano uz rad s djecom i mladima.
Na skupu će kroz predavanja i izlaganja na posterima biti izložena iskustva domaćih i stranih izlagača (Mađarske, Srbije i Makedonije).

- -
- - -
- -
  pravne napomene  |   uredništvo  |   webmaster  |   autorsko pravo © HKD, 2002
- -
- - -
- w3c_wai w3c_css w3c_html -