- -
Naslovnica
-
Hrvatsko knjižničarsko društvo  en English language
-
zaglavlje
-  
- -
Pretraživanje
HKD web
Internet (Google)IFLA EBLIDA NSK UNESCO     
Facebook Facebook Facebook
-
stranica za ispis stranica za ispis obavijesti      česta pitanja      plan stranica      kontakt
kalendar događanja      skupovi      dokumenti      izdanja      linkovi
HKD  //  Obavijesti  //  HKD Novosti - Poziv na suradnju
HKD Novosti - Poziv na suradnju (19.03.2015)

 Drage kolegice i kolege, članovi Hrvatskog knjižničarskog društva, kao nova urednica Novosti HKD-a molim da mi se jave osobe koje bi htjele prihvatiti izazov i postati član uredništva, te sudjelovati u kreativnom poslu stvaranja kvalitetnog informativnog internet-izdanja. Također pozivam i autore članaka s interesantnim pričama, fotografijama, projektima, razmišljanjima na temu ili jednostavno važnim ili zanimljivim informacijama, da ih pošalju na katarina.todorcev@kgz.hr  ili na novosti@hkdrustvo.hr

Tu smo zbog vas, ali trebamo vašu pomoć i suradnju!!!

 Naše knjižnice imaju izvanredne projekte za koje bi, potpuno sam sigurna, knjižničarska zajednica željela doznati. Razmjena informacija i mišljenja uvijek su davale dobar rezultat, a Novosti HKD-a za to su idealan prostor. Svi smo upoznati sa strukturom HKD-a, ali ne i s radom i problematikom sekcija i komisija koje tvore Stručni odbor. Zašto ne bi smo u svakom broju detaljno ispričali o radu jedne od sekcija, komisija i radnih grupa? Vjerujem da bi na takav način privukli pažnju mladih kolega i zainteresirali ih za rad u strukovnoj udruzi.
Mnogi od naših kolega imaju spisateljski talent. Rado bi smo pročitali njihove priče, stihove i eseje pa makar i pod pseudonimom (ako se ne žele eksponirati). Čak i malo humora ne bi bilo na odmet! Mislim da se mi najbolje znamo nasmijati na svoj račun!
Prema tome, drage autorice i autori, željno iščekujemo vaše materijale!

Srdačan pozdrav,
Katarina Todorcev Hlača
- -
- - -
- -
  pravne napomene  |   uredništvo  |   webmaster  |   autorsko pravo © HKD, 2002
- -
- - -
- w3c_wai w3c_css w3c_html -