Naslovnica
-
Hrvatsko knjižničarsko društvo  en English language
zaglavlje
Pretraživanje
HKD web
Internet (Google)

IFLA EBLIDA NSK UNESCO
Facebook Facebook Facebook
-
stranica za ispis stranica za ispis obavijesti      česta pitanja      plan stranica      kontakt
kalendar događanja      skupovi      dokumenti      izdanja      linkovi
HKD  //  Skupovi  //  Skupovi u zemlji  //  Inovativna dječja knjižnica: primjena novih tehnologija
Inovativna dječja knjižnica: primjena novih tehnologija

Mjesto održavanja: 22.09.2020
Organizator: Hrvatsko knjižničarsko društvo - Komisija za knjižnične usluge za djecu i mladež i Knjižnice grada Zagreba - Knjižnica Medveščak u suradnji s Goethe-Institutom Kroatien

Programski i organizacijski odbor: Natalija Dragoja, Jagoda Ille, Alica Kolarić, Keti Krpan, Vjeruška Štivić, Žozefina Žentil-Barić

Program

Stručni skup "Inovativna dječja knjižnica: primjena novih tehnologija" tematski će se baviti teorijskim i praktičnim aspektima primjene novih tehonologija u dječjoj knjižnici. Suvremeno digitalno doba u knjižnicu donosi promjene, postavlja nove izazove te donosi nove mogućnosti, od kojih je jedna primjena novih tehnologija. Inovativne i kreativne primjene tehnologije u knjižničnim uslugama, programima i projektima nude nove mogućnosti za ostvarivanje tradicionalnih zadaća dječje knjižnice. Neke su od osnovnih zadaća pružanje pristupa informacijama, poticanje čitanja te pružanje potpore svim oblicima učenja. Primjena novih tehnologija u dječjim knjižnicama doprinosi poboljšanju usluga, programa i projekata te uspješnom zadovoljavanju potreba i ostvarivanju prava djece koja odrastaju u suvremenom digitalnom okruženju.

Prijave nazočnosti bez izlaganja zatvorene su zbog popunjavanja slobodnih mjesta.

Program je sufinanciran sredstvima Grada Zagreba i Ministarstva kulture RH.

- - -
  pravne napomene  |   uredništvo  |   webmaster  |   autorsko pravo © HKD, 2002