- -
Naslovnica
-
Hrvatsko knjižničarsko društvo  en English language
-
zaglavlje
-  
- -
Pretraživanje
HKD web
Internet (Google)IFLA EBLIDA NSK UNESCO     
Facebook Facebook Facebook
-
stranica za ispis stranica za ispis obavijesti      česta pitanja      plan stranica      kontakt
kalendar događanja      skupovi      dokumenti      izdanja      linkovi
HKD  //  Stručna tijela  //  Komisija za statistiku i pokazatelje uspješnosti u knjižnicama  //  Dokumenti i linkovi  //  Okrugli stolovi u organizaciji Komisije
Uvod       Plan i program       Članovi       Dokumenti i linkovi
Komisija za statistiku i pokazatelje uspješnosti u knjižnicama

Dokumenti i linkovi


Okrugli stolovi u organizaciji Komisije

1. okrugli stol: "Knjižnična statistika i međunarodna norma ISO 2789(2003) : situacija u Hrvatskoj i iskustva drugih zemalja". Hrvatsko knjižničarsko društvo. Nacionalna i sveučilišna knjižnica u Zagrebu. Zagreb : Nacionalna i sveučilišna knjižnica u Zagrebu, 21. svibnja 2004.

2. okrugli stol: "Od statistike do pokazatelja uspješnosti". Hrvatsko knjižničarsko društvo. Nacionalna i sveučilišna knjižnica u Zagrebu. Zagreb : Nacionalna i sveučilišna knjižnica u Zagrebu, 8. travnja 2011.

3. okrugli stol: "Vrednovanje, upravljanje i zagovaranje ishoda u knjižnicama: mogućnosti uspostave ravnoteže poslovnih i tradicionalnih knjižničarskih vrijednosti". Zagreb: Nacionalna i sveučilišna knjižnica u Zagrebu, 29. svibnja 2015.

4. okrugli stol: „Vrednovanje knjižnica: razvoj poslovanja utemeljenog na dokazima“. Zagreb: Nacionalna i sveučilišna knjižnica u Zagrebu, 25. svibnja 2018.- -
- - -
- -
  pravne napomene  |   uredništvo  |   webmaster  |   autorsko pravo © HKD, 2002
- -
- - -
- w3c_wai w3c_css w3c_html -