• Novosti
  • / Dodjela nagrada Zaklade Dr. Ljerka Markić Čučuković

Dodjela nagrada Zaklade Dr. Ljerka Markić Čučuković

Dobitnici nagrada Zaklade Dr. Ljerka Markić Čučuković

Zaklada Dr. Ljerka Markić Čučuković (https://ljmc-zaklada.ffzg.unizg.hr/) dodjeljuje godišnje nagrade koje se sastoje od novčanog iznosa i povelje najboljim studentima bibliotekarstva od akad. god. 1997./1998. Nagrađuje i knjižnice, ustanove, udruge, pojedince za značajan doprinos knjižničarskoj struci.

Zakladni je odbor odabrao najbolje studente informacijskih znanosti, smjera bibliotekarstvo u akad. god. 2022./2023. To su Ana Kužnar i Eva Vitković. Nagrada se sastoji od povelje i novčanog iznosa od 1.000 eura.

Zakladni odbor donio je odluku o dobitniku nagrade za knjižnicu, ustanovu, udrugu i pojedinca, koji promiču knjižničarsku struku i bibliotekarstvo općenito u 2023. godini. Nagradu je dobio Josip Strija, školski knjižničar Gimnazije Petra Preradovića Virovitica koji je svojim zalaganjem, radom, znanjem i vještinama doprinio promociji, ugledu i kvaliteti školskog knjižničarstva i obrazovanja općenito. Nagrada se sastoji od povelje i novčanog iznosa od 1.500 eura.

Čestitamo dobitnicima!

Nagrade dobitnicima bit će uručene u petak, 5. travnja 2024. godine u 13 sati u Vijećnici Filozofskoga fakulteta u Zagrebu.

Radujemo se vašem dolasku!

Povratak na novosti
»