• Novosti
  • / Međunarodna knjižničarska nekonferencija kcConnect – drugi poziv

Međunarodna knjižničarska nekonferencija kcConnect – drugi poziv

Mjesto i vrijeme održavanja: ENTER Koprivnica https://www.enterkoprivnica.hr/

26.-28. rujna 2024.

Izvedba: uživo

Organizator: Knjižnica i čitaonica „Fran Galović“ Koprivnica

Partneri: Ministarstvo kulture i medija RH, Koprivničko-križevačka županija, Grad Koprivnica, ENTER Koprivnica, Sveučilište Sjever, Goethe Institut Kroatien, Zagrebačko knjižničarsko društvo

Ukratko: Nekonferencija će biti usmjerena na utjecaj umjetne inteligencije u obrazovanju, kulturi i svakodnevnom životu kao i na prilagodbu usluga i poslovanja korisničkim potrebama i potrebama knjižničara.Program će inovativnim i multidisciplinarnim pristupom okupiti stručnjake različitih profesija s ciljem da u nekonferencijskom stilu dijele i razmjenjuju svoje znanje i ideje, povezuju se, stvaraju mrežu osviještenih profesionalaca te donose moguća rješenja stvarnih problema.

Tema: Artificial Intelligence / Umjetna inteligencija

Podteme: umjetna inteligencija & knjižnice / design thinking / vizualna komunikacija / neutralnost knjižnica / digitalni marketing / women power / well-being / naj-knjižnice / izvan okvira

Jezik nekonferencije: hrvatski jezik (inozemna predavanja i radionice: engleski jezik)

Kotizacija iznosi 70 eura i uključuje dnevne obroke i osvježenje sva tri dana. Prijave su otvorene od 13. svibnja 2024. do popunjenja kvote. Za sudjelovanje je potrebna prijava na: https://www.kcconnect.eu/prijava/ , a možete se prijaviti i za primanje newslettera na http://eepurl.com/iNTStk .

Sve informacije o programu možete pročitati na službenim stranicama nekonferencije i društvenim mrežama: https://www.kcconnect.eu/ , a za dodatna pitanja, pišite na: info@kcconnect.eu .

Povratak na novosti
»