• Novosti
  • / Međunarodni tjedan arhiva 2024 – druga obavijest

Međunarodni tjedan arhiva 2024 – druga obavijest

Međunarodni tjedan arhiva 2024., odlukom  Međunarodnoga arhivskog vijeća (International Counciol on Archives – ICA) obilježava se u tjednu 3. – 9. lipnja, a  hrvatski arhivisti zajedno s drugim ljubiteljima i čuvarima nacionalne pisane baštine usredotočit će se na zapise koji svjedoče o aktivnostima, događanjima, osobama i pojavama vezanih prvenstveno uz 150.-u obljetnicu osnutka Hrvatskoga planinarskog saveza, ali i uz planinarstvo općenito, obljetnice velikih ali i manjih – ništa manje važnih – nacionalnih i lokalnih planinarskih poduhvata, naših planina kao motiva različitih aktivnosti i umjetničkih izričaja i sl. S podsjetnikom na naslov:

U planine!

pozivamo vas da programe i akcije koje planirate prigodom Međunarodnoga tjedna arhiva 2024. prijavite do 28. svibnja 2024. do 12 sati, putem obrasca u privitku (za svaki program zasebni obrazac!) na e-adresu:

matična.služba@arhiv.hr

Obrazac možete preuzeti OVDJE.

Također, u sljedećih dva-tri dana objavit ćemo i na upit dostaviti logotip kreiran za web-objavu te za eventualnu tiskanu inačicu najave (plakati, rollupovi, i sl.), koje slobodno – naravno uz vlastite – koristite za najave svojih programa.

 

U želji da nam se pridružite u što većemu broju i sa što više programa, srdačan pozdrav!

 

Hrvatsko arhivističko društvo

Povratak na novosti
»